tisdag 5 januari 2010

Movie Nr 1

Paranormal Activity

Betyg: 4/5

I början så var den inte läskig överhuvudtaget men den var ändå lite kuslig eftersom man inte visste vad som skulle hända och sen blev det bara värre ju mer filmen rullade, tänk bara att vakna upp av att någonting andas i ditt öra och du hör steg i huset utan att någon är där!
Jag brukar inte tycka att skräckfilmer är läskiga men den här var fan det!
Det går inte att beskriva känslan man fick i kroppen när saker började hända i huset som inte gick att förklara om man inte upplevde det själv som paret (Katie & Micah) i filmen fick uppleva.
När t.o.m en av världens bästa filmregissörer, självaste Steven Spielberg, blir så skakad av filmen så att han lämnar tillbaka den i en svart sopsäck för att han tror att den är förhäxad då är den fan läskig!

Med tanke på hur dom spelat in filmen så är den grymt bra gjord, egen utrustning, regissörens egna hus, 15000 $ i budget, amatörskådisar som spelar jävligt bra :)

Sitt ensam en natt ock kolla på den själv i ett riktigt mörkt rum med 5.1 hörlurar och hög volym och inget som stör så kommer ni också tycka den är läskig...Kolla hela tiden utan avbrott + koncentrera er!

___________________________________________________

Handling:
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.

Skådespelare:

    • Katie Featherston - Katie
    • Micah Sloat - Micah
    • Mark Fredrichs - the Psychic
    • Amber Armstrong - Amber

    Regi: Oren Peli





    Inga kommentarer: