måndag 1 februari 2010

Movie Nr 10

A dangerous man

Betyg: 5/5
Exakt en sån här film som jag gillar, mycket vapen, mycket fighting och väldigt mycket blod! Alltså, jag kan fan inte klaga på nånting i den här filmen faktiskt, den var grymt gjord, asbra effekter och riktigt bra skådespelare.
Det här är en perfekt film man kan kolla på om man har energin uppe och gillar riktig action, den är även bra om man är lite seg och vill komma igång också och få upp energin eftersom det inte direkt är en film man somnar till.
Man hör jämt folk klaga på Steven Seagal (huvudpersonen) hur dålig han är och vilken B-skådis han är men vafan sluta med det, han är faktiskt en grymt bra skådespelare som kan sin sak och dessutom har han jävligt med bra erfarenheter av nästan allt.
Några saker som många inte vet/visste är att han har varit riktig polis i över 20 år, han är lika bra på att skjuta som i alla filmer han är med i och han är även lika bra på att slåss som i filmerna eftersom han har svart bälte i aikido...
Det finns även ett program som går på tv som handlar om hans liv inom poliskåren i Usa och den är riktigt bra faktiskt, då får man följa han när han är i tjänsten och utreder riktiga brott, serien heter: Steven Seagal Lawman!
Vill ni även höra hans band så finns dom på Spotify, grymt bra bluesband, sök bara på hans namn så kommer det upp! :D

___________________________________________________


Handling:

Efter att ha avtjänat 6 år för ett brott han inte begått,
släpps Shane Daniels från fängelset med en ursäkt från staten Arizona. Efter några timmar i frihet, blir han vittne till till ett polismord utfört av kinesiska maffian som har en kidnappad flicka och en säck med drogpengar.

Skådespelare:
  • Steven Seagal - Shane Daniels
  • Marlaina Mah - Tia
  • Vitaly Kravchenko - Vlad
  • Terry Chen - Chen
  • Jesse Hutch - Sergey
  • Byron Lawson - Mao
  • Jerry Wasserman - Sgt. Ritchie
Regi: Keoni Waxman